vi

Hair Events
All the events involved in the world of hair

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Events


Hair Events : Các sự kiện liên quan đến các tiệm làm tóc là cho thấy trong đó các chuyên gia thực hiện Hiển thị tất cả tin tức mới nhất à trong vết cắt tóc và kiểu tóc. Thời trang tóc liên quan đến sự kiện được tổ chức trên toàn thế giới và nhân chứng sàn diễn thời trang quốc tế. tiệm làm tóc tốt nhất tham gia vào hầu hết các sự kiện vì é è một cách để đối phó với đồng nghiệp và giữ cho đến nay. Xem những sự kiện các thợ làm tóc của bạn học è một cách để hiểu bao nhiêu tôi chăm sóc để được Cập Nhật và khi nó được đánh giá cao bởi các lĩnh vực của những người nổi tiếng. Làm tóc cho truyền hình hay điện ảnh è một cách để thử nghiệm các sáng tạo của họ à và để chứng minh cho khách hàng của họ thông minh của họ. Trong các sự kiện quốc tế dành cho nhà tạo mẫu tóc thời trang thay đổi thời trang tóc tốt nhất trong các yếu tố liên tục đặc trưng truyền thống của thời trang tóc. Nhiều sự kiện được tổ chức ở London như hiển thị thay thế tóc, kết hợp lối đi của các chức năng gây quỹ để chống lại bệnh bạch cầu. Thường xuyên trong những sự kiện này bạn cũng có thể thấy thời trang avant-garde đề nghị tóc: cực kỳ màu sắc và kiểu tóc được thiết kế cho thấy, không thích hợp cho cuộc sống hàng ngày.

Encyclopaedic hair website

Hair Events capelli Hair Events acconciature Hair Events estetica Hair Events moda-capelli Hair Events salute Hair Events parrucchieri

Hair Events - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Events, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Events, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Events, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Events, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

19 Mar 19

Haute Coiffure Française

 

Ph: Jules Egger
Artistic Director: Laurent Decreton

hair-collections

19 Mar 19

Studio 65 Agency

 

Collection: Deliverance
Ph: Annalisa Ceccotti
Make-up: Alessandra Poli
Stylist: Costanza Grassini

hair-collections

18 Mar 19

Luciana Sabariz and Norma Mejía

 

In this collection the hairstylist makes three semi-updos, and a total updo. Once again she exhibits in her works a combination of services that result in a collection of very commercial updos made with extensions and very bright technical works. In Mascherata Collection, the hairstylist alludes to the famous Venetian masks and the magic that thanks to them envelops both men and women when they dress that masks. A sophisticated woman, enigmatic and with great personality, sometimes decides to cover herself with a mask while at other times she prefers to take it off. It is she who commands, who decides what to show the world. Whether you want to reveal your true personality or if you prefer to surrender to anonymity, masks can be helpful at your next social gathering. You dare?

Collection: Mascherata
Ph: Toni Puljic
Make-up: Colors Up Make-up School
Hair Assistant: Alexander Blanco

hair-collections

18 Mar 19

Stephanie, Ashley Gamble

 

Ph: Richard Miles

hair-collections

15 Mar 19

Adrian Gutierrez

 

Collection: Grandeur Pt. 4
Ph: Damien Carney
Make-up: Joanne Gair
Stylist: Nikko Kefalas

hair-collectionsEnter in Hair Events