hair-events.com
A világ összes fodrásza találkozóhely a vásárok.;


Hair Events :

Ezen az oldalon láthatjuk mindent, hogy a fodrászok szeretnék látni a hajukat, majd egy ilyen világhírű vásárok és frenqueted minden évben több ezer ember, ahol megcsodálhatjuk: előadások, rendezvények, események , divatbemutatók, frissítő tanfolyamok, hírek, haj termékek, új haj kiegészítők fontos továbbá a nemzetközi szinten, egy igazi kirakat az ipar hírek. A vásárok egy pillanatra, hogy a találkozó vár minden fodrászok évente egyszer képes vonzza az egész univerzum frizuráját. A résztvevő vállalatok százai, beleértve a nemzetközileg elismert vállalatokat és új cégeket, lehetőségük lesz bemutatni termékeiket, a leginnovatívabb technikákat és a legújabb trendi kollekciók, a leghíresebb fodrászok, a közönség számára figyelmes és lelkes. A legfontosabb szalon tulajdonosok és szakemberek lesznek jelen, lelkesen felfedezni a legújabb termék, berendezések és kiegészítők, hanem, hogy javítsák a profilját köszönhetően a bemutatók és új indít által kínált a vállalatok Kiállítóként. Ezen események különlegessége, mint a vásárok esetében, az, hogy tovább támogassák a kereslet és kínálat közötti találkozót azzal a céllal, hogy biztosítsák az ágazat szakképzett vevőinek és forgalmazóinak jelenlétét; erősek vagyunk a célzott kommunikáció a kapcsolatot, és felkéri az olasz fodrászok, és különösen a tulajdonosok a több mint 15 000 High-End szalonokban jelen Olaszországban. Nagyon érdekes is a gyakorlati szempontból, hogy a valódi előadások a színpadon a haj stylists.

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Hair Events, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Hair Events, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Hair Events, Globelife, Fair fodrász, haj termékek márkák, fodrászat ágazat, hajfestékek vállalatok, professzionális fodrászati termékek gyártói, gyárt vonalak harmadik felekkel, saját címkék, haj kiegészítők, Hair Events, fodrászat kiskereskedők, a nagykereskedők eladók haj termékek, a kereskedők fodrászati termékek, fodrászok, szépségszalonok, piackutatás a haj divatipar, hajápoló berendezések, haj információ, haj információ, Hair Events, Hírek Fodrászati termékek, bútor fodrászati műhelyek, import export, fodrász kellékek

X

privacy