hair-events.com
Het ontmoetingspunt van alle kappers in de wereld zijn de beurzen.;


Hair Events :

Op deze site u alles zien wat kappers willen zien over hun haar, naar een van deze wereldberoemde beurzen gaan en elk jaar door duizenden mensen worden verjaagd, waarin u bewonderen: shows, evenementen, evenementen , modeshows, opfriscursussen, nieuws, haar producten, nieuwe haaraccessoires belangrijk ook op internationaal niveau, een echte showcase over industrie nieuws. De beurzen zijn een moment van ontmoeting die alle kappers één keer per jaar in staat om het hele universum van kapsel te trekken. De honderden deelnemende bedrijven, waaronder internationaal erkende bedrijven en nieuwe bedrijven, zullen de kans krijgen om hun producten, de meest innovatieve technieken en de nieuwste trendy collecties, van de beroemdste kappers, aan een publiek te presenteren attent en enthousiast. De belangrijkste salon eigenaren en professionals zullen aanwezig zijn, enthousiast om de nieuwste producten, apparatuur en accessoires te ontdekken, maar ook om hun profiel te verbeteren dankzij de demonstraties en nieuwe lanceringen aangeboden door de bedrijven Tentoonstellen. De bijzonderheid van deze gebeurtenissen, zoals die van beurzen, is het bevorderen van de ontmoeting tussen vraag en aanbod, met als doel de aanwezigheid van gekwalificeerde afnemers en distributeurs voor de sector te waarborgen; We zijn sterk in de gerichte communicatie om de Italiaanse kappers te contacteren en uit te nodigen, en in het bijzonder de eigenaren van de meer dan 15.000 high-end salons die in Italië aanwezig zijn. Zeer interessant ook het praktische aspect, dat is echte optredens op het podium van haarstylisten.

Encyclopedic hair website


Kappers zorgen voor de gezondheid van haar in schoonheids-en esthetische salons, met stijl kapsels voor mode-haar Foto's en verkoop van haarverzorgingsproducten.

Verwante onderwerpen

Het lexicon van kappers

Hair Events, kappers, haar, gezondheid, schoonheidssalons, haar mode Foto's, kapsels, esthetiek, verkoop, kaalheid zorg, Hair Events, haaruitval, kleurplaten, zonne streken, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hair Events, Globelife, Fair Hairdressers, haar producten merken, kapperssector, Haarverf bedrijven, professionele kapper producten fabrikanten, produceert lijnen met derde partijen, private labels, haaraccessoires, Hair Events, kappers retailers, groothandelaren verkopers haar producten, dealers kappers producten, kapper, schoonheidssalons, marktonderzoek in de haar mode-industrie, haar dressing apparatuur, haar informatie, haar informatie, Hair Events, nieuws Kappers producten, meubel Kapsalons, import export, Kapper benodigdheden

X

privacy